Dé desinfectiemodule met realtime koortsdetectie!

Systeem geschikt voor gerichte toepassing binnen de zorg

Dé desinfectiemodule met realtime koortsdetectie!

Systeem geschikt voor gerichte toepassing binnen de zorg

* De externe gemeten temperatuur wordt door middel van een algoritme omgerekend naar een zeer betrouwbare lichaamstemperatuur.

Vraag uw offerte aan.

Over enkele weken zullen naar verwachting de maatregelen, getroffen ter voorkoming van verspreiding van het virus, gefaseerd worden opgeheven. De reguliere zorgprocessen komen langzaam weer op gang, uitgestelde behandelingen worden alsnog uitgevoerd. Om te voorkomen dat de aandacht voor het virus in deze overgangsfase verslapt en zodoende het aantal besmettingen weer toeneemt, is het van belang de gecreëerde waakzaamheid vast te houden, zowel bij patiënten en bezoekers, als bij zorgpersoneel. FeverVision kan zorginstellingen hierin ondersteunen.

FeverVision combineert realtime koortsdetectie met een handdesinfectiemodule. Terwijl de gebruiker, geholpen door een duidelijke instructievideo met tijdsindicator, de handen desinfecteert, wordt op afstand de lichaamstemperatuur gemeten middels een infrarood koortscamera. Indien de gemeten lichaamstemperatuur buiten de gestelde grenswaarden valt, wordt een waarschuwingssignaal afgegeven.

Toepassingsmogelijkheden FeverVision binnen de zorg

De toepassingsmogelijkheden van FeverVision binnen de zorg zijn divers; van het bij binnenkomst screenen van bezoekers in verzorgings- en verpleeghuizen, tot de eerste triage bij bezoek aan de Spoedeisende Hulp of de Huisartsenpost.

Denk daarnaast bijvoorbeeld ook aan screening van patiënten voorafgaand aan geplande polibezoeken.
Bijkomende voordelen zijn dat voor gebruik van de FeverVision geen uitgebreide technische installatie vereist is en dat de FeverVision desgewenst eenvoudig gepersonaliseerd kan worden.

Zo kunnen bijvoorbeeld informatievideo’s van de eigen zorginstelling worden getoond, wanneer de zuil niet actief wordt gebruikt.

FeverVision…

  • Plug & Play: onmiddellijk inzetbaar, eenvoudige wandmontage
  • Combineert een hoge resolutie camera met een medische infraroodsensor (nauwkeurig tot 0.2°C) en handdesinfectie in één apparaat
  • Waarschuwing bij afwijkende meetwaarde (meting nauwkeurig tot op 0,2 graden Celsius)
  • Hoge effectiviteit door doorlopende, automatische kalibratie

ju

 • Handdesinfectiemodule met geïntegreerde instructievideo
 • Mogelijkheid tot personalisatie van bijvoorbeeld getoonde informatievideo’s, passend bij de context waarbinnen het systeem wordt toegepast

Veilig

Hoge efficiëntie

Accuraat

Beheersbaar

De prijs van FeverVision is € 2910,- ex btw aankoop of € 80,- lease per maand (prijs betreft het wandmodel).

Vraag offerte aan

 • Nauwkeurige temperatuurmeting
 • Infraroodsensor van hoge kwaliteit
 • Automatische kalibratie

Betaalbaar en onmiddellijk inzetbaar

FeverVision is een betaalbare oplossing en onmiddellijk inzetbaar. Met een mogelijkheid tot lease per maand, dat dus geen grote investering vergt. Er zijn twee manieren om het apparaat aan te sluiten; door het simpele plug-and-play systeem waar het apparaat aan een beugel aan de wand komt, of om deze gewoonweg te plaatsen in de ruimte en aan te sluiten aan het stopcontact.

Interesse in onze FeverVision module? Bel ons op +32 11 10 08 04 of vul het formulier bovenaan de pagina in. Alleen samen beperken we besmetting!